Onze stages

Bij Elma zijn wij continu op zoek naar stagiaires. Ontdek op deze pagina welke stageplekken wij voor jou hebben. 
 

 

Onze stages en opleidingsplekken

Elma biedt al jaren verschillende stage- en opleidingsplekken aan op diverse afdelingen binnen ons bedrijf. Wij zien elke stagiair(e) als een volwaardige collega en helpen je groeien. We vinden het belangrijk dat je zelf aangeeft wat jouw doelen zijn, zodat we samen je stageperiode tot een succes maken. Het gaat tenslotte om jouw ontwikkeling. Uiteraard ontvang je een stagevergoeding en krijg je een reiskostenvergoeding als je niet gebruik kan maken van een studentenreisproduct.   

Ben je niet op zoek voor een korte stageperiode voor je MBO of HBO opleiding, maar doe je een MBO BBL-opleiding of wil je graag werken naast je studie? Bekijk op deze pagina welke verschillende mogelijkheden we bieden voor stage- en opleidingsplekken.  
Om BOL en BBL MBO studenten goed te kunnen begeleiden, zijn wij voor veel MBO opleidingen erkend en bieden wij leerplaatsen aan. Kijk op de website van SBB of wij voor jou opleiding erkend zijn. Staat jouw crebonummer niet als leerplaats bij Elma aangewezen, schroom niet om contact op te nemen. We kunnen altijd kijken of Elma uitbreiding in erkenning kan aanvragen, zodat we toch een beschikbare stageplaats kunnen aanbieden en we elkaar kunnen helpen en van elkaar kunnen leren! 

Uiteraard geldt dit ook voor de HBO studenten. Staat jouw ideale stageplek er niet bij, maar wil je wel ervaring opdoen bij Elma en denk je dat wij van toegevoegde waarde kunnen zijn in jouw ontwikkeling en wij ook van jou kunnen leren? Dan mag je altijd een open sollicitatie sturen.  

Ontdek op deze pagina welke stageplekken wij voor jou hebben.

Jouw droomstage niet gevonden?

Als jij denkt dat je waarde kunt toevoegen aan ons team mag je altijd een open sollicitatie sturen
Wie weet maken wij dan speciaal voor jou gewoon een nieuwe stageplek.