Sollicitatieprocedure

Ontdek hier hoe jouw sollicitatieprocedure zal verlopen, zodat jij weet wat je kan verwachten.

Het sollicitatieproces

Ontdek hier hoe jouw sollicitatieprocedure zal verlopen, zodat jij weet wat je kan verwachten. Wij zijn net begonnen met ons nieuwe sollicitatieproces, dus we zijn nog volop in ontwikkeling om ons sollicitatieproces zo optimaal en flexibel mogelijk in te richten. Dit betekent ook dat wij iedere sollicitatie echt serieus nemen en kijken we naar jouw potentie en wat jij kan bijdragen aan de ontwikkeling van Elma.  Elma biedt haar collega’s graag de kans om door te groeien, zowel als persoon als in je baan. Je wordt aangemoedigd je talenten te ontwikkelen en je horizon te verbreden.? 


Stap 1
Je solliciteert eenvoudig via onze website waarna wij binnen vijf werkdagen laten weten of je in aanmerking komt voor een gesprek.


Stap 2
We nemen telefonisch contact met je op om een kennismaking gesprek in te plannen. Bij voorkeur op kantoor. Online afspreken kan natuurlijk ook.


Stap 3
Tijdens het gesprek maken we kennis met elkaar en vertellen we je graag alles over Elma, de de functie maar we willen natuurlijk ook alles over jou weten.


Stap 4
Zijn we beide enthousiast? Dan nodigen we je uit voor een tweede gesprek en gaan we dieper in op de inhoud van de functie en wat er van jou verwacht gaat worden.


Stap 5
Feest!  Je hebt het gehaald, en we doen je graag een aanbod met een passend salaris en onze arbeidsvoorwaarden.

Werken bij Elma, een bedrijf volop in beweging!

Bij Elma zijn wij continu op zoek naar technisch goed onderlegde collega’s. Ontdek op onze werkenbij site welke vacatures wij voor jou hebben. Wij zijn een no-nonsens organisatie die haar klanten centraal stelt. Hiernaast hechten wij een groot belang aan technologie en het welzijn van onze eigen mensen.

Elma biedt haar collega’s graag de kans om door te groeien, zowel als persoon als in je baan. Je wordt aangemoedigd je talenten te ontwikkelen en je horizon te verbreden. Om dit te kunnen bereiken krijg je geregeld de kans om interne en/of externe opleidingen te volgen. Onze medewerkers zijn erg belangrijk voor ons en we vertrouwen op hun ervaring en expertise. Als Elma medewerker ben je erop gericht klanten te ondersteunen bij het optimaliseren van hun processen.

Stap 1

Je solliciteert eenvoudig via onze website waarna wij binnen twee werkdagen jouw sollicitatie per mail zullen bevestigen. Vervolgens bekijken we je sollicitatie zorgvuldig en overleggen we met de manager van de desbetreffende afdeling. Binnen vijf werkdagen laten we je weten of je in aanmerking komt voor een kennismakingsgesprek. Wel zo prettig. 

Stap 2

We nemen telefonisch contact met je op om het eerste gesprek in te plannen. Wij proberen het eerste gesprek bij Elma in Soesterberg te plannen, omdat wij het belangrijk vinden dat jij een stukje sfeer kan ervaren bij ons op kantoor en ons technisch werk wat beter van dichtbij kan bekijken. Uiteraard is onze sollicitatieprocedure flexibel genoeg om een gedeelte ook online te laten plaatsvinden.  Wij bereiden ons goed voor. Doe jij dat ook?

Stap 3

Tijdens het kennismakingsgesprek maken we kennis met elkaar en vertellen we je graag alles over Elma, de inhoud van de functie maar we willen natuurlijk ook alles over jou weten. We gaan inhoudelijk in op je CV en vaardigheden die je nodig hebt voor de functie. Zo komen wij er samen achter of Elma het bedrijf is wat bij jou past en natuurlijk of jij de persoon bent die wij voor deze rol zoeken.

Stap 4

Zij we beide enthousiast geworden? Dan willen we je uitnodigen voor een tweede gesprek. In dit gesprek gaan we dieper in op de inhoud van de functie, het team en wat er van jou verwacht gaat worden. Daarnaast bespreken we met elkaar de verwachtingen van de (secundaire) arbeidsvoorwaarden. Afhankelijk van de functie kunnen we je vragen om voorafgaand bijvoorbeeld een assessment of persoonlijkheidstest te maken. De uitkomsten hiervan worden in dit tweede gesprek besproken.

Stap 5

Feest!  Je hebt het gehaald, en we doen je graag een aanbod met een passend salaris en onze arbeidsvoorwaarden. Ben jij ook akkoord en heb je het contract getekend? Van harte gefeliciteerd, nu kan het avontuur beginnen. Welkom bij de club nieuwe collega! 

Heb je aanvullende vragen?

Heb je tijdens het sollicitatieproces een specifieke vraag over de vacature? Geen probleem, check dan de contactgegevens in de vacature. Mocht het gaan om een algemene vraag, dan kan je contact opnemen met onze HR afdeling.
 

E-mailhr@elmabv.nl
Telefoonnr.+31 346 745 297


Zit jouw functie er niet tussen, plaats dan een open sollicitatie.

Acquisitie naar aanleiding van gepubliceerde vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Ben je enthousiast geworden?

Bekijk alle vacatures die we op dit moment hebben!